suriname

suriname

vrijdag 25 februari 2011

watermeloensapje

Vanochtend, voordat we begonnen aan onze laatste dag bij betheljada zijn we naar de centrale markt gegaan om te zien hoe dat is hier. In het begin was het nog leuk om alle kraampjes te zien met vers fruit,enz. maar uiteindelijk werd de aandacht voor nederlandse meisjes echt te veel en zijn we weg gegaan.

Bij betheljada hoorden we dat Monika , de directeur, ontslag had genomen en iedereen was een beetje emotioneel hierdoor. Ook jen en suus hadden niet zo'n goed eindgesprek gehad dus waren ook niet helemaal happy. Wij besloten toch maar geen taart te geven maar een slinger te maken als kadootje omdat we weg gaan.
Asha had een klein afscheid georganiseerd voor Suus en Jen en daar moesten we ook nog even bij zijn.
Het was toch best moeilijk om afscheid te nemen van alle kindjes omdat hun het natuurlijk helemaal niet beseffen. Chanelva zat ook opeens in een kooi toen we weg gingen echt heel zielig om te zien, ze moest ook heel hard gillen.

Okay, toen begon de vakantie! We zijn met een busje naar de palmentuin gegaan hebben daar gechillt en zijn naar Zus&Zo gegaan. Zus&Zo is echt de place to be voor stagaires, het is echt een hele fijne plek om met een sapje in de zon te zitten. (wij hadden wetermeloensapjes)
We zijn met de taxi naar Tran Elite gegaan om te zwemmen daar zijn we gebeleven tot het bijna donker werd.
We hebben heerlijk gegeten bij Hans! Bij Zus&Zo was het filmavond dus daar wilden we heen maar we kwamen een beetje te laat. We hebben nog twee watermeloensapjes gekregen van de barkeeper die we nog te goed hadden van die middag.
Daarna zijn we verder gegaan neer 't Vat en daarnaast trad het Parbo brassband op, heel gaaf om te zien!!!
om 00:00 uur kwamen Bianca en Geeorge die ons uitgenodigd hadden om uit te gaan. Ze hebben ons Havana Lounge, Zsa Zsa Zsu en Touché laten zien.Was heel gezellig!!
Paramarbo is eigenlijk best wel klein we kenden al veel mensen die we tegen kwamen in de stad van Betheljada en het zwembad.
 
een dubbele banaan, heel gek

onze slinger die we maakte als bedankje

Zus&Zo

watermeloensapje, echt heerlijk!!!

2 opmerkingen:

  1. Dag schatten,
    Ja ja,dus het uitgaanleven hebben jullie ook al
    ontdekt.....Leuke slinger gemaakt en nu vakantie of was het dat al ???
    Kus Miky

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ziet er leuk uit, zus&zo!! gezellig!
    hahahah die banaan (L) xxx aisha

    BeantwoordenVerwijderen