suriname

suriname

donderdag 24 februari 2011

Na regen komt zonneschijn

Bijna is onze stage voorbij. We zijn druk bezig met onze stageopdrachten om dat af te krijgen en voor de rest gingen de activiteiten goed BEHALVE dat Caitlin in haar broek had geplast omgggggg en ook niet een beetje het was echt een stromende waterval, want ze zat in een stoel en dit was echt de limit voor ons hoor!!!!!!!
Na de stage gingen we met de bus (wat zo leuk is hier) naar het centrum, wat 3 minuten maar is maarja....
Het is zo fijn dat je gewoon overal de bus in kan stappen, maar voordat we erin zaten en langs de weg liepen werd er aan een stuk door getoeterd naar ons. In het begin schrokken we zo erg van elke toeter zelfs vrachtwagens en de politie deden het!!!!!
Nouja het is wel extreem hier hoe ze je nafluiten en noemen en aankijken bij de mannen, de leukste van vandaag was wel schatjeslief mag ik met jullie mee wandelen?

We zijn langs de suriname rivier gelopen naar de palmentuin, waar we zijn gaan zonnen en zijn ook in fort zeelandia geweest. Sandra kwam ons ophalen in de stad en bracht ons naar Oase.
Oase is echt een stukje paradijs hiero, want het is club met sportfaliciteiten en zwembad en alles gewoon!!!
Dus wij hebben lekker de rest van de dag gezwommen en in de zon gelegen!!!!

BTW Wagijem kwam ons bij Betheljada ook nog verrassen met een zak vol eten, echt niet normaal veel namelijk: soato soep, rijst, bakabana, loempias, casaver chips en een hele tros bananen!!
Dus daar hebben we de hele dag heerlijk van gegeten.

De nieuwste donatie gelijk uitproberen

Caitlin heeft in haar broek geplast

fort zeelandia

zonnen in de palmentuin

Vio en Marah in Oase

4 opmerkingen:

  1. Violeta, elke zondag was je op Oase. Je bent er opgegroeid! Het ziet er nog goed uit voor zover ik dat kan zien. Aan aandacht geen tekort in Suriname. Het is een sport voor de jongens om te proberen in gesprek te komen met Nederlandse meisjes. Sommigen hebben hele orginele uitspraken. Ik was ook goed in iets origineels terugzeggen, liefs, Guiny

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hi Marah & Vio
    Het is heel leuk om jullie verhalen te lezen en te zien hoe goed jullie het hebben. Veel liefs Helena

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ahhh kleine vio op de oase!!!! wat leuk dat je er nu weer bent!
    x aisha

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Why did your girl wet the chair?..

    BeantwoordenVerwijderen